FILEP Andrej
Poslať správu

Umelecká značka: GOVER ART
Zameranie: Jiné, Malby, Design, Výtvarné umění,
ArtistNo.: sk-2540
O umelcovi:

 

www.gover.eu

 

Andrej „Gover“ Filep je Slovenský umelec z Košíc. Maliar, grafik, reštaurátor a dizajnér vlastnej značky Gover z roku 2013.
Ako mladší umelec začal tvorbu portrétov, ktorým sa tiež venuje dodnes, vo svojom obľúbenom čiernobielom štýle a tvorbou linorezov, z ktorých štruktúry a motívy využíval aj pri tvorbe návrhov oblečenia.
Neskôr prešiel na moderné maľby, prevažne akryl, kde využíva kontrasty, žiarivé farby, niektoré prvky streetartu, geometrie, abstrakcie, z ktorých vytvára svoj freestyle, často inšpirovaný okolitým svetom, prírodou, vizuálom, hudbou a dokonca jeho veľkou vášňou parfémami. Pocity, kotré mu vytváraju jendotlivé vône sú tiež obsiahnuté v niektorých obrazoch. Pretože umenie nieje len maľba na stene, dobrá hudba či herectvo. Umenie je všetko, čo dokážeme cítiť všetkými zmyslami a čo vibruje. To presne dáva do svojej tvorby. Obrazy su nabité pozitívnou energiou, niektoré aj svietia v tme. Príjemné spomienky, momenty, sny a nezabudnuteľná atmosféra, ktoré sú zachytené majú divákovi dodávať v jeho interiéri pocit luxusu a hodnoty, ktorú ma zavesenú na stene.

Vyberte si aj Vy, niektorý z mojej tvorby a užívajte.

A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z